Idyllinen juhlapaikka kaikkiin tilaisuuksiin

Vuokratila ja liikuntatila Espoossa

Matinkylän Pirtti on paitsi juhlatila myös liikuntatila. Vuokratilana oleva juhlasalimme tarjoaa käytännöllisen liikuntatilan erilaisiin harrastustilaisuuksiin, tansseihin tai voimistelujoukkueille. Juhlasalin toinen seinä on kokonaan peilipinnoitettu helpottamaan tanssi- ja voimistelutunteja.

Tilat

Talossa on kaksi kerrosta. Pääsisäänkäynti johtaa alakertaan, jossa on naulakot, wc -tilat sekä kahvio- ja kokoustila. Alakerran kahvio- ja kokoustila on tarkoitettu maksimissaan 30 henkilölle. Yläkerran juhlasali on kooltaan 8x13 metriä ja se on tarkoitettu maksimissaan 100 henkilölle. Juhlasalissa on iso näyttämö, hyvä tanssilattia sekä äänentoistolaitteet. Toinen päätyseinä on peilipinnoitettu. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Ruokailu

Asiakas hoitaa juhlatilaisuuteen tai tapahtumaan ruoat ja juomat itse. Matinkylän Pirtissä on pieni keittiö, jossa on runsaasti kylmätilaa, jonkin verran astioita ja ruoanlaittomahdollisuus.

Vuokratila juhlia ja muita tilaisuuksia varten

Pirtin voi vuokrata yksityistilaisuuksia tai maksullisia tilaisuuksia varten lauantaipäiviksi. Tällöin sekä kahvio että juhlasali ovat käytettävissä. 

Vuokratilanne näkyy alla olevasta liikuntatilan kalenterista.

Pirtin voi vuokrata 18 vuotta täyttänyt henkilö. Talonmies voi velvoittaa vuokraajaa nimeämään järjestysmiehet tilaisuuteen. Pirtin tiloissa juhlat voivat jatkua viikonloppuisin kello 01 saakka (hiljaisuus klo 00).
Jos viikonloppuna tai sen läheisyydessä on pyhäpäiviä, on Pirtti silloin kiinni.
Heinäkuussa Pirtillä tehdään vuosikorjauksia, joten silloin tiloja ei vuokrata.

Sijainti

Matinkylän Pirtti sijaitsee Espoon Olarissa, Keskipäivänkujan päässä aivan Kuitinmäentien varressa.
Katso tarkempi sijaintimme kartasta.

Pirtille on hyvät bussiyhteydet. Kävelymatka metroasemalle kestää 20 min.
Matinkylän metroasemalle on liityntäliikenneyhteys Kuitinmäentien pysäkeiltä "Aamutie->M" ja "M->Olarinristi" (Bussit 133 ja 137) sekä Piispansillan-Olarinkadun pysäkeiltä "M->Päiväntaite" ja "Meteorinsilta->M" (Bussit 531, 531B, 532 ja 533) .
Pirtin ohi ajavat seuraavat bussit:
Kuitinmäentietä pitkin                               Piispansiltaa ja Olarinkatua pitkin
124 Tapiola-Tillinmäki                                 531   Friisilä-Matinkylä-Jorvi
133 Friisilänmäki-Matinkylä-Henttaa            531B Friisilä-Matinkylä-Kuitinmäki
137 Kuitinmäki-Olarinluoma-Matinkylä         532   Leppävaara-Matinkylä
                                                                  533  Matinkylä-Kuitinmäki- Kauniainen-Järvenperä
Katso tarkemmin HSL:n reitit ja aikataulut tästä.

Vuokraehdot

Alustava varaus on voimassa viikon, jonka sisällä vuokraaja vahvistaa varauksen allekirjoittamalla vuokrasopimuksen ja maksamalla varausmaksun. Vuokrasopimus velvoittaa vuokraajaa siivoamaan tilat tilaisuuden jälkeen. Velvoite vahvistetaan avain- ja siivouspanttimaksulla, joka palautetaan vuokraajalle tilaisuuden jälkeen, mikäli tilat ovat sovitussa kunnossa. Talonmies päättää pantin palautuksesta.

Kahvio pienempiin juhliin ja kokouksiin

Alakerran kahviota vuokrataan erikseen kokoustilaksi. Kahviota ja siihen liittyvää aulatilaa voi vuokrata myös pienempiin juhliin (enintään 30 henkilöä). Siinä voi järjestää esimerkiksi lasten synttärit.

KAHVION KAIKKI VARAUKSET NÄKYVÄT ALLA OLEVASTA KALENTERISTA PUNAISINA ALUEINA.

Liikuntatila

Yläkerran juhlasalia vuokrataan liikunnan harrastajille kuten voimistelu- ja tanssiryhmille arkipäivinä ja sunnuntai-iltapäivinä. Alla olevassa kalenterissa varatut ajat näkyvät punaisina alueina.